Velkommen til skolesvømming.no

Mange skoler har få timer svømming. Med økte krav til mål og manglende ressurser (økonomisk, tid, kompetanse) er dette en utfordrende oppgave for skolene. Det er derfor viktig å jobbe der vi kan gjøre forbedringer. Effektivitet - kvalitet - fleksibilitet er derfor viktig.

På disse sidene finner du ALT av informasjon tilknyttet skolesvømming. Hensikten er å gi skolen bedre forutsetninger for å kunne gjennomføre svømmeundervisningen etter de krav som settes av Kunnskapsdepartementet. Vi går også i dybden med et kritisk søkelys som presenteres i bakgrunnsartikler.

Nasjonal kompetansesenter i skolesvømming har til formål å spre informasjon og hjelp til de aktørene som jobber med skolesvømming. Heving av kompetanse og kunnskap i skolen er viktig for kunne komme i mål iht. læreplanen.

Feilene er rettet og sidene skal fungere normalt.

Svømmeskolen tilbyr undervisning for i elever i grunnskolen med høy kvalitet og effektivitet. Vi legger vekt på kvalitet og utnytter tiden slik at elevene får størst mulig utbytte på kortest mulig tid. God samarbeid og god informasjon til både elever, lærere, ledelse og foreldre er viktig. For mer info se "Bruk av sidene".